13. září 2007

Tajemný balíček

Včera mi přišla SMSka od mamky, že prý mám doma oznámení o uložení zásilky na poště. Žádný balíček jsem nečekala, nic jsem neobjednávala... Totální nechápačka.
- Odkud to je? ptala jsem se.
- Nepíšou to tady.
- Cože?
- Prostě to tu není. Jenom je zaškrtnuté "zásilka větších rozměrů".

Divné. Balík větších rozměrů. Nečekán. Nezván. Poslán z neznáma. Záhada.

Začala jsem probírat možnosti. První mě napadlo, že mi něco vrací nespokojený Kupující z Aukra (občas se touto cestou zbavuji učebnic, skript apod.), případně, že jsem špatně opsala adresu. Ale já v poslední době posílala jen dvě malé obálky... Potom jsem začala podezírat své známé. Že by to bylo překvápko k narozeninám? Ale ty mám až za týden a navíc mi k nikomu tenhle styl dárku nesedí. Tak co tedy? Bomba?

- Zítra si pro to na poštu zajedu (napsala jsem mamce) a jestli to nevybuchne, tak se ozvu.

Ráno jsem zaskočila domů pro lístek a plná očekávání vyrazila na poštu. Za přepážkou seděla mladá sympatická slečna. Oznámení o uložení zásliky mi vyměnila za balíček "větších rozměrů". Tím bylo zřejmě myšleno pouze to, že ho nemohli nacpat do schránky. Krabička totiž měla rozměry asi 15 x 10 x 5 cm. Na víku jsem objevila cedulku s adresou odesílatele. Nestlé Česko a.s. Ahá! Že by?

Měla jsem tušení. Krabice byla lehká a něco v ní hrkalo. Tak jo, asi to bude ONO. Honem domů, rozbalit to.

Juchů! Vyhrála jsem! Jo, jo! JOJO!!!

"Milý výherce!
Děkujeme za účast v soutěži o JOJO vodní brýle a omlouváme se za pozdní zaslání výhry.
Doufáme, že i přesto Ti výhra přinese radost, a že se v budoucnu opět rád zapojíš do další soutěže se značkou JOJO..."

Ono totiž...ne, že bych tak strašně moc toužila po dětských vodních brýlích, ale... Bylo zrovna zkouškové období a já u učení musím pořád něco žvýkat. Třeba gumové medvídky. Nebo kyselé rybičky. Nebo vexty. Všude na nich stálo SOUTĚŽ O 80 000 VODNÍCH BRÝLÍ. Pošli pět jakýchkoli obalů... Velice sugestivní nápisy. A tak se stalo, že jsem je poslala.

A vyhrála vodní brýle!

Nejsou krásné?


A jak mi seknou, co?


5 komentářů:

  1. teda looney, nic proti, ale potkat tě takhle v bazénu, asi se utopim.... (ROFL)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, tak ty jsou bezkonkurenční!!!!!!!!!! /nevymyslel jsem žádného výstižného smajlíka/

    OdpovědětVymazat
  3. ->candycane: Jej, tak to nechoď na olomouckej bazén! Nezaručuju, že ty brýle nevyzkouším i se svou plavací čapkou (ta je ovšem fádně modrá).
    ->koyama: Dík, pochvaly od někoho sportuznalého si obzvláště cením.

    OdpovědětVymazat
  4. No super!K plavání mám odpor (jakož ostatně i ke všem dalším sportům a všemu, co byť jen malinko sportem smrdí), ale s těmahle brejlema bych...třeba...nojo, ale to je samý kdyby, žejo *chicht* A pospěš si - kasala ses s velmi optimistickým podzimním čímsi. Tak čekám. *melancholicky škodolibej smajlík*

    OdpovědětVymazat
  5. ->kashika:Podzimní optimistické cosi musím o pár dní odložit kvůli povětrnostním podmínkám, které omezili naše i-netové připojení... Ale bude!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!