21. ledna 2013

Neschopenka

Krkobol trval už od čtvrtka a celkově to šlo jaksi od desíti k pěti. A tak jsem se vypravila, děvenka svoje starostlivá, k doktorovi. Pro trochu toho zázvoru. Myslela jsem, že jenom vyfasuju nějaké prášky a bude to. A místo toho? Laryngitida, antibiotika, neschopenka a ze všeho nejhorší hlasový klid! Já a omezit mluvení? Za co mě trestáš?

No nic, aspoň mám čas na háčkování ponožek, budu si číst, dodělám fotoalbum z dovolené, pospím si a možná ještě vylepším stránky s potvorama. Naštěstí už se od sousedů neozývá dechovka.

Takže co? Takže dobrou!

4 komentáře:

  1. Kdysi jsem onemocněla podobnou potvorou zrovna v době, kdy mi měla přiletět kamarádka z Austrálie... v den, kdy jsem pro ni jela na letiště, mi odešly hlasivky (asi jí naproti) a já jen šeptala. Parádní bylo, že jsem se zapomněla podívat, na který terminál přilétají Korean Airlines (bylo to v době, kdy se právě zprovozňoval terminál 2 a mně nějak nebylo jasné, co je co). Když jsem se slečnu na Informacích ŠEPTEM zkusila zeptat, coby dup u mně byli dva chlapci ze sekurity a málem se kamarádka svého doprovodu nedočkala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Šeptání může být pěkně nebezpečné :-D Ale i veselé ;)
    Vzpomněla jsme si na kamaráda z vysoké školy, který měl mít prezentaci v semináři z geomorfologie. Ten den úplně ztratil hlas, taky jen šeptal, ale chtěl to stůj co stůj odvykládat, aby to měl za sebou. Musím říct, že jsem se u výkladu o dunách v životě tak nenasmála (je to kruté, ale nedalo se to vydržet).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Looneyko :-)
    Navracím se ke kořenům (rozuměj ke čtení blogů, kteréžto jsem silně zanedbávala), tak nakukuju i k Tobě, zatím takto malinko, hlavně abych Tě pozdravila a zeptala se, zda ses už uzdravila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kasch! Díky za návštěvu a za optání, už jsem zdráva a zpátky v pracovním procesu! Taky k tobě musím zaskočit a dočíst resty...
    Určitě si přečti můj článek o trenýrkářích a nelekni se toho, že vypadá jako něco, co seriózně vypovídá o volbách ;)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!