30. září 2012

Podzimní boogie

... protože podzimní blues zní příliš melancholicky.

Ranní mraci
jak čínští draci. 

Tři dny volna, hurá! Konečně relax po těch dvou víkendech, které jsem strávila daleko za humny.

V pátek výlet na hrad. A na rozhledny. A na zámek. Příjemný podzimní den, sluníčko, trochu vítr, ale jinak krásně. Babí léto mám prostě nejradši. Tedy, když se takhle vyvede.

Na hlavu, aby mě neofouklo, mám zbrusu zháčku nový... jak to jen nazvat? Měl to být baret, ale je z toho taková osobitá hučka.
To jsem takhle v galanterce narazila na výprodej a tahle talijánská příze se mi barevně moc líbila. Cenově taky. Návod jsem okoukla tradičně na "kohouťáku". Jenže... jiná příze, jiný háček a z baretu je najednou husovka (prý v té hučce vypadám jako Jan Hus, zde obrázek pro srovnání s mojí fotkou).
Ale co, mně se líbí.
Husovka, ptákovina z Hukvald a podzimní výzdoba.
Mimochodem, trochu jsem vypodzimnila výzdobu dveří. Listů mělo být víc, a taky měly být barevnější, ale zatím nebyl čas.

Na svajbu jak dělané
V sobotu jsme byli pozvaní na svatbu. Letos už potřetí. Tak jsem vytáhla a dokončila svou svatební soupravu na krk a na ruku. Konečně jsem využila nedávno koupené americké zapínání - já věděla, že se jednou bude hodit. Až nás zase někdo pozve, budu připravena :)

Večerní oslava nám bohužel trochu kolidovala s koncertem Hope Astronaut na náměstí, ale zvládli jsme všecko. I videomapping. Popravdě, čekala jsem od toho trochu víc. Připadá mi, že když jsem pak projekce viděla na videozáznamu (třeba tu), vypadalo to mnohem líp než naživo. Takže příště asi zůstanu doma v teple. Pokud teda v rámci akce nebude zase nějaký fajn koncert zadarmo.

Abych nezapomněla. V neděli se nedělá. Takže teď už opravdu relax. A první letošní maminčín štrůdl. Ňam!

5 komentářů:

  1. Ta „ptákovina z Hukvald“ je naprosto úžasná (=

    OdpovědětVymazat
  2. Ale houby husovka... Hučka do Hukvald je fajn a na modelce vypadá velmi dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autorka/modelka je poctěna :) Dík.

      Ale když jsme teď byli na Českém nebi od Járy Cimrmana, tak musím uznat, že ta Husova pokrývka hlavy se té mojí docela podobala...

      Vymazat
    2. No tak dobře, ale Husovi určitě tak neslušela... ;)

      Vymazat

Díky za komentáře!