12. března 2011

Další slaměnka

Přece jen jsem si vzpomněla na článek od Candycane, který byl nejen o vzniku slovního spojení "slaměná vdova". Znovu jsem si ho se zájmem přečetla.
Na pár dní jsem se totiž i já přidala do klubu slaměnek. S kamarádkou Sociální pracovnicí, tč. slaměná vdova (mimo víkendy), si tedy v týdnu zřejmě zajdeme na kafíčko, abychom se náhodou necítily ve svých bytech tak samy, když nám mužové odjeli. Mimochodem, byla to právě tahle kamarádka, která mi nedávno řekla, že kdyby mi můj projekt 365 náhodou začal přerůstat přes hlavu, tak má kontakt na pár dobrých psychiatrů.
No, zatím to zvládám dobře. Co se focení Fery i slaměného vdovství týče. Posuďte sami/samy.

Milášššek si s sebou na výlet vzal můj foťák,
a tak jsem si musela na focení Fery půjčit aparát od rodičů,
neboť jak vidíte, můj telefon moc kvalitní obrázky nedělá...


Všechny oblíbené seriály Miláššškovi pilně nahrávám...

Na jeho půlku postele jsem zastlala všecky plyšáky...

A ráno na mě zbyla celá velká křížovka!



Zkrátka a dobře, všechno je v pohoděěě. No ne?

2 komentáře:

  1. drzim palce looney, spis nez z foceni fery ti hrabne z toho slameni... je to divny. a to jeste nastesti ja se nevracim do prazdneho bytu, mam toho casu tri dalsi spolubydlici, takze tam vetsinou aspon jeden, se kterym se da poveceret nebo mrknout na telku a pokecat, je. ja mam za sebou uz skoro tri slamene mesice a jeste vic nez dva me cekaji... :-( (teda, taky jenom pres pracovni dny... ale staci to)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď zase budu držet palce já tobě, můj \"drahý polovička\" už se z cest vrátil, takže mám odslaměnkováno ;) A zvládla jsem to vcelku dobře.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!