2. července 2009

Looney promuje

Dne 17. června obhájena bakalářská práce.
Dne 19. června složeny Státní závěrečné zkoušky.
Dne 3. července promoce.
Bc. Looney

Titul řádně oslaven se spolužáky, na památku tričko s veselou GIS hláškou, oslava s rodinou, 25. června přijímací zkoušky do navazujícího magisterského studia, další řádná party se spolužáky, bečkou piva a nějakými lihovinami; promoce a slavnostní oběd jsou na spadnutí...
Na blogu oslava v podobě malé úpravy vzhledu, méně Looney, více kartografie, ačkoli zběsilá kombinace tří starých map je taky trochu šílenost.
Je červenec, klídek, prázdniny, alergie na pyly trav, počasí nic moc: dusno vs. déšť, nové in-line brusle smutně čekají v chodbě,... Ale stejně jsem ráda, že už je ten úmorný červen za mnou.
Vzhůru do dalších dvou let studia! Nejdřív ale užít si dva a půl měsíce volna...

10 komentářů:

  1. gratuluju a hlavně to volno si pořádně užij!

    OdpovědětVymazat
  2. též gratuluji. ze je to trosku uleva mit ten \"prvni stupen\" komplet uzavren? je to jakysi \"zachytny bod\" (kdyz pouziju termin z milionare)...
    no, preji hezke prazdniny, nejaka brigoska bude?

    OdpovědětVymazat
  3. Hele... s tím volnem nakonec, to jsi mě teda nasrštvala! A jinak gratuluju a teď (za 2 roky) je potřeba do praxe, která ti ukáže, že 92% toho, co ses naučila buď zapomeneš anebo nikdy nepoužiješ:)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k titulu, jen tak dál a ať se ti ten dalsi titul taky povede :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc!Candycane, je to dobré jít do magisterského studia s tím, že už máš \"svý jistý\" narozdíl od kolegů na Právnické fakultě, kteří můžou klidně vyletět po čtyřech letech a mít tak akorát kulové... Brigádku bych ráda v oboru; v srpnu to vypadá s jednou celkem nadějně. Bohužel krize docela omezila výběr a mýt čtyři hodiny denně mrazáky v Globusu za 48,50,- hrubýho se mi tedy nechce:(

    Kamio, nějakou praxi už jsem absolvovala, takže mi nezbývá než souhlasit. Nicméně škola je základ a dost záleží na tom, kde potom člověk začne pracovat.

    Ještěrko, budu se snažit. Přece jen Mgr. je takové lepší než Bc. ;-D

    OdpovědětVymazat
  6. A jéje! To už jsme jmeli stahovali a ono bude mít teď dva a půl měsíce volna... :o)

    Ale jinak samozřejmě gratuluju. Tedy ne k volnu, k titulu. :o)

    OdpovědětVymazat
  7. 2koyama: Díky. Včera jsme zrovna chtěli při výletě do Zoo v Lešné opět začít pořádně lovit, poslední měsíc to kvůli učení bylo slabší, ale výpadek gc.com nám dost zkazil plány. Takže včera jen jeden kousek.
    Ale co, jde přece o radost z objevování zajímavých míst, a ne o body :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratujuji :)ad nový vzhled blogu - je dle mého názoru skvělý! Zkus lepší font pro nadpis ... a bude DOKONALÝ!!!
    (mně se to radí, když to sám neumím, viď ,-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Gombo, díky. Zkusila jsem místo Comic Sans trochu méně šílený font - obyčejný Times. Vím o spoustě pěkný fontů, co by se sem hodily, problém je v tom, že pokud daný font nemá uživatel v počítači, tak se mu nezobrazí. Times, Arial a Comic jsou jistota.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!