28. února 2008

Mela

Asi vypukla nějaká epidemie "nestíhání" a "hromadění věcí"...
Psal o tom Kamio

Psala o tom Candycane

Psali o tom možná i další

A jsou určitě i tací, co o tom vůbec napsat nestačili

Já o tom vlastně taky moc nenapíšu. Jelikož tak jako ti výše uvedení zkrátka nestíhám.

V pondělí tiskneme Mapu, což si vyžaduje náročné operace s plotrem. Pak rozveseluju kamarádku, která zrovna nemá nejšťastnější období.
V úterý se ukáže, že by bylo dobré se zapojit do blížící se akce pěveckého sboru, kam jsem chodila dobrých pět let. Je málo lidí. Také je potřeba udělat předvolební letáček k volbám do Akademického senátu. Samé blbiny, ale začínají se kupit. Do toho všeho se ještě rýsují zadání seminárek...
Ve středu jdeme Mapu ořezat. Pak přednáška, po které se jako kandidáti historicky znemožňujeme před učebnou plnou lidí. Večer jedeme s Miláššškem do Olomouc na koncert Mňágy. Nutno přiznat, že byl jakýsi unylý. Během středy se také vyjasňuje problém dopravy na sobotní sborové soustředění.
Čtvrtek. Dnes. Teď. Balení zavazadla, poté odjezd do školy, kde mám sice jen čtyři hodiny, ale roztahané od poledne do podvečera. Večer bude nutné vše sladit a doladit, odvolat plánované akce na víkend, vyřídit pár emailů, telefonátů a hlavně se nezbláznit.
V pátek nastane Hard Day's Night. Nejdřív od osmi do dvou hosteskuju na tom Kartografickém dni, pak se urychleně přesunuji pro bagáž a autem se vydáváme do Orlických hor vstříc sborové akci. Víkend pak bude ve znamení neustálého zpěvu. V sobotu v sokolovně v obci Líšnice u Žamberka proběhne koncert. V neděli se vyflusnutá vracím domů. A pak zase to blbý pondělí...

Zdá se mi to, nebo je tenhle týden nějakej hektickej?

5 komentářů:

  1. Hektickej ani ne....jen jsme asi víc divní nebo co. Už je mi až trapno všechno mé podivno svádět na únavu z nepříchozí zimy. Takové to poloprobuzení, oči slepené, tělo bolavé..jen ta nutnost tlačí do hlavy. Povinnosti. A přitom by se chtělo tak moc spát :-)

    OdpovědětVymazat
  2. des bes, looney. a obavam se, ze nejen tento tyden...
    ale... nefnukat! nelelkovat! delat!
    a zpivat!
    treba pak... nekdy.... snad... prijde zaslouzena chvilka odpocinku, spanku, klidu...
    Tak at se dari!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Looney,bude hůř;-) Nicméně - předvolební letáček do Akademického senátu: Už je to tady!! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, to je teda busy týden:)
    ale já jsem na tom skoro podobně...jako teď asi všichni...můj důvod je hlavně škola. Mám za sebou kolokvium z anatomie, přepadovku z biologie a písemku ze zoologie. Dnes bych měla vstřebat ještě asi 40 stran o hubě a hltanu (včera jsem zvládla už 3:o), měla bych se asi něco učit i do ostatních předmětů, měla bych vyvenčit psy a večer si oholit nohy (zítra totiž tělocvičím).

    Ale neblázním toho. Včera jsem se učila zoologii, a pak jsem viděla běhat u sousedů na zahradě muflony. Buď jsem se zbláznila já...nebo oni. Každopádně ti mufloni jsou tam zase a divně na mě koukají.

    Doufám, že se koncert povedl:)

    OdpovědětVymazat
  5. Billy, možná to s tou zimou přece jen nějak souvisí. Zřejmě máme rozhozené vnitřní biohodiny nebo co.
    Candy, zpěv může vážně člověka nabít energií. Přesvědčila jsem se o tom o víkendu. Ale po návratu domů jsem to všechno stejně musela dospat *smajl*
    Kamio, do voleb nám zbývá ještě měsíc!
    SillyRybo, škoda, že jsi na soustředko nejela. Zavzpomínali jsme i na staré dobré časy v Cakově a Pohořanech. No bylo to bájo... Pak koukni na sborweb na fotešššky!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!