1. ledna 2008

GISákova toaleta

aneb Jak to dopadá po ročním studiu geoinformatiky...
Cvičení do Geografické kartografie, seminárka do Dálkového průzkumu země, semestrální mapa do Tematické kartografie, cvičení do Klimatologie, cvičení do Geografie zemědělství atd. Mapy, mapy, mapy. Nabízí se nerudovská otázka KAM S NIMI?
Odpověď viz níže...

wc1
wc2
wc3

A jak to dopadá po bezva oslavě Silvestra? To radši nechtějte vědět...

7 komentářů:

  1. ->koyama:Nevím jestli by bylo vhodné použít ty mapy jako náhražku, většinou jsou vytisknuté na tvrdším lesklém papíře... Pravdou je, že by to bylo stále lepší než smrková větev.

    OdpovědětVymazat
  2. A zbyla nějaká po Vánocích? Že byste ji taky mohli vystavit na místnost s moukou dvounulkou.

    OdpovědětVymazat
  3. jee, studijni material na WC, to znam. hojne jsem toho tez vyuzivala, predevsim na stredni. to jsme meli dvere oblepene tez dle aktualnosti bud mapou cr, nebo slovickama z anglictiny. dobry bylo, ze ac nechteli, slovicka se naucili i mi neanglictinartsi rodice. a tak nam (segre a me), jednou mohla mama v pokoji zhasnout a poprat: \"good night...... boys...!\" ty tecky tam znamenaji odmlku. vzpominala na girls, ale nevzpomnela, tak proste vzala co bylo po ruce... :-)
    jinak... looney, preji vse nej v novem roce. at je ve vsech ohledech lepsi nez ten stary!

    OdpovědětVymazat
  4. Candy, dík za přání a i Tobě vše nej do roku 2008.
    Studijní materiál na WC je dobrý nápad, i když v mém případě to spíš je o tom, že mi bylo líto jen tak zahodit ty hodiny práce strávené tvořením všech těch map.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!