14. srpna 2007

Perné ráno

Ráno jsme se probudili, dali si v posteli kafíčko, a pak vystřídali několik zajímavých poloh. Na zádech, v kleče, na boku, na břichu, na čtyřech...
MOMENT, tak znova! Ráno jsme se probudili, dali si v posteli kafíčko, pak Milášššek donesl noviny se speciální sudokukřížovkovou přílohou, kterou jsme si rozebrali, a při luštění jsme pak vystřídali mnoho zajímavých poloh (TAKHLE TO BYLO!). Pohled na nás dva v pyžamech, jak se převalujeme - s tiskovinou před sebou, okusujíce propisku, s čely svraštěnými usilovným přemýšlením - musel být opravdu úžasný. Einstein při formulování teorie relativity nemohl vypadat líp!

Kafe pomalu chládne, Miláššek luští číselnou křížovku a já si do deníčku črtám jakési poznámky. Tak nám zabili Interneta, paní Müllerová! Včera jsme byli offline, celý boží den. Tedy, boží nebyl ani trochu!!! Milášššek nemohl pracovat, já nemohla blogovat. Ani číst, ani psát. Volaný provider byl neustále dočasně nedostupný, zatímco naše stránky nebylo lze zobrazit. Konečně telefon na druhé straně vyzvání! Provider, čelící po nedělní bouřce mnoha problémům internetově-přípojného ražení, nevěděl kam dřív kliknout. Rady si neví ani on, ani my. Víme ale jistě, že na web se nedostaneme. Ach jo! Copak ti lidi neví, že moje závislost dosahovala 62 % ještě předtím, než jsem objevila kouzlo RSS čtečky?

Tak se vracím do blogerského pravěku a s propiskou v ruce zapisuju do deníčku (s kroužkovou vazbou - můj nejoblíbenější) události posledních dní. Beru to jako trénink na dovolenou. Zítra odjíždíme... ještě se s blogem patřičně rozloučit...

- Nejde! volá se od počítače.
- Ku*va! ozývá se z lesa.

Rozloučení se nekoná. Koná se vztek! Vzteeeeeeeeeeek!!! Na všecko. Ten počítač je nějakej pomalej. Proč se ta vánočka tak drobí! Proč si zase u sousedů pouští drumec na plný koule!! Kdo to zas zvoní!!! Co pořád chceš!!!! Teď neruš, píšu!!!!! --- Chudák Milášššek. On za to nemůže (veliký omluvník).

No, tak zase půjdu otravovat drahé rodičovstvo. Ti jsou ještě "onlájn", naštěstí. Pošlu si příspěveček na bloček a provedu dočasné zazimování - než se vrátím z dovolenky. Tam si uklidním nervy, no a pak své zapsané zážitky blognu, to je jasná věc.

O dvě hodiny později... Hurááááááááááááááá

Právě se u nás zastavil šikovný chlapík a provedl zmrtvýchvstání našeho drahého internetového připojení!!!! Omlouvám se providerovi a posílám svůj hněv na toho "tvora" co tu dělá bo*del s DHCP serverem a způsobuje infarktové stavy ubohým blogerům!!!
Jsem zpátky mezi vámi!

4 komentáře:

  1. Nojo, já čula nějakou zradu... když se odevšud včera ozyvalo jen ticho. ALe hele, dovolena nedovolena, telefon u sebe mit budes, tak neco malo pro nas hladove... co? vzdyt jdou z mobilu na blog poslat i fotky... no taaaak, Looney, vzmuz se!

    OdpovědětVymazat
  2. Vzmužit se nemohu, jedině vzženit (řehtík). Mobil s sebou mít budu, ovšem do tajů posílání MMS jsem zatím nějak nepronikla a ani Vodafone tým mi s tím nijak neporadil. Určitě ale občas pošlu SMS, aby to tu neskomíralo...

    OdpovědětVymazat
  3. Looney, moc rád Tě čtu a tenhle post je dalším důvodem...

    OdpovědětVymazat
  4. ->Aleko:Děkuji (červenající se smajlík). I já ráda koukám na tvůj blog. Teď budu muset dohnat blogočtecí deficit z dovolené (mrk).

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!