24. září 2012

Víkendy

Jeden víkend na Královéhradecku, druhý víkend v Jeseníkách.


Sešlost s "děckama z vysoké" na chatě v Kobylicích (u Nechanic) se vydařila. Bečku jsme ztrestali, popovídali si, maso opekli, houby nasbírali, dobrou polívečku z nich udělali  a dost se nasmáli.

Nestárnoucí pravdy...

Bylo prostě dobře. Když se sejde dobrá parta, tak je sranda prohibice, neprohibice.


A nečekaná "exkurze" k bývalému dolu Hřebeč - přímo geomorfologicko - učebnicová ukázka badlands - to byla vážně stylová tečka za tím naším GIS případem :)

Více fotek v galerii.
Další zářijový víkend mě zavál pro změnu do Jeseníků. Firemní outdoor v Koutech nad Desnou taky nebyl vůbec špatný. Bruslení okolo horní nádrže Dlouhých Strání sice bylo trochu víc adrenalinové než jsme čekali, ale aspoň máme silné zážitky.


V sobotu bylo opravdu ošklivo, a tak jsme místo na túru z Červenohorského sedla na Švýcárnu, zamířily s kolegyněmi na kešky v Koutech a okolí. A vůbec jsme toho nelitovaly.

Most přes Divoký potok
Fakt velký hřib. A Fera. A kočka.
A v neděli? To bylo opravdu nádherně. Procházka z Ovčárny na Praděd, výtečné borůvkové knedlíky s tvarohem a zpátky dolů na koloběžkách.


Panoráma - pohled z Pradědu na jihovýchod
A tak jsem se konečně rozhodla. Nejradši ze všech ročních období mám babí léto...

2 komentáře:

  1. Jak se ti podařilo dostat Hřib, Feru a Kočku do jedné kompozice? Krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla to opravdu rychlokompozice. Jen co jsme to vyfotila a vzala Feru, kočka se odrazila, hupla přímo na hřib a zlomila mu nohu, takže se utrhl.

    Další Feřiny fotky jsou už konečně tu: http://fera-travels.posterous.com

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!