4. září 2012

Další očko řetězu

Dostalo se mi milého ocenění od barmanky Báry, které tímto děkuji. Po letech jsem se zapojila do řetězovky. Třeba se mi takto podaří najít svým oblíbeným blogerům nové čtenáře, a naopak sama nějaké zajímavé autory/autorky objevím.

Konečně jsem si našla chvilku, abych se zamyslela nad tím, koho doporučit. A že to nebylo jednoduché. Dříve mi RSS čtečku pilně plnili kolegové a kolegyně z Bloguje.cz (RIP). Spousta jich ale skončila s pádem tohohle systému, někteří se pomalu vytráceli ještě před tím. Škoda. Třeba Candycane nebo Gombu jsem sledovala moc ráda, a pořád doufám, že je ještě občas spisovatelské nutkání popadne.

Po dlouhé usilovné úvaze nakonec nominuji následující blogy, které pravidelně čítám:
  • Kashika čili Kaschika - stálice z Bloguje. Mám ráda její způsob psaní a bezprostřední postřehy ze života, které mě dokážou rozesmát, i když jsou někdy trochu hořkosladké. Ačkoli ji neznám osobně, připadá mi jako skvělá ženská, která bere život tak jak je... a to je strašně fajn!
  • Koyamovic rodinka - další přeběhlíci z Bloguje, které "jsem si nechala", přestože nechápu, jak někdo naprosto dobrovolně může běhat. Dokonce dlouhé tratě. A to ani nespěchá na vlak! Z tepla gauče se ale jejich články (nejen o běhání) čtou dobře. Malé plus u mě mají i proto, že také propadli geocachingu.
  • Kohoutí vršek je místo, kam si chodím pro inspiraci, ať už háčkovanou nebo jinak tvořivou; často zcela nečekanou. Nebo si jen tak prohlížím idylické fotky: výlety, děti, dobroty, výtvory, ... Pohodové místo.
  • Errolka znám z Twitteru; sympatický student informatiky z Olomouce, k němuž neodmyslitelně patří dýmka a Buster, píše o hudbě, internetech, kávě, výletech a občas přihodí i nějakou tu povídku.
  • Svatava je osoba nesmírně šikovná - pokud zrovna nenatírá nějaký úžasný starý kousek nábytku, tak maluje nebo fotí. Její blog je příjemné místo k pokoukání. 
Výběr to nebyl lehký, zvláště když jsem musela zvolit jenom pět kousků a ještě dodržet níže uvedená pravidla (jinak bych jistě zmínila třeba Janiččin blog), ale nakonec jsem vybrala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
Tak... třeba si některé z nich taky oblíbíte. 


Pravidla řetězovky "Liebster blog":
  1. poděkovat osobě, která ocenění udělila
  2. odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  3. navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  4. informovat bloggery o nominaci na ocenění
  5. umístit ocenění na blogu

3 komentáře:

  1. Já???!!!
    Mě?!!!!
    Páni, to mi udělalo ohromnou radost, děkuju za důvěru a tak, za všechno :-))
    Já tu mám, teda né tu, ale tady, doma, ještě cosi k řešení, ale co nejdříve se zapojím!
    Přeju krásné dny!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s výběrem Kashiky jsi mi udělala taky radost, Kohoutí vršek už jsem u tebe v odkazech objevila před časem a ráda si tam počtu. Ostatní prozkoumám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, jeden by si chtěl jenom v klidu číst a teď, aby zase něco psal. Ne vážně, jsme poctěni...

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!