1. července 2012

Zoopark a Dinopark

Jelikož nám měsíční dálniční známka platila až do 1. července, chtěli jsme ji ještě naposledy využít. A tak jsme se vypravili do Vyškova.
Nejdřív jsme si prohlédli zoo. Je taková menší a skromnější, ale moc pěkná.


Pak nás vláček převezl do Dinoparku. Ještě štěstí, že je tam tolik stromů, jinak bychom se určitě uvařili ve vlastní šťávě...



Prohlídku města jsme vzhledem k tropickým teplotám vzali už jen tak letmo. Radniční věž byla stejně zavřená. A cestou domů jsme se zastavili ve Velké Bystřici na zmrzku. V tom hicu to přišlo vážně vhod.

Příspěvek přeposlán z mého webu Fera na cestách

2 komentáře:

  1. Ta ZOO - viděli jste ji celou? My ji totiž po první návštěvě považovali za malinkou, a až při té druhé jsme zjistili, že jsme nějak přehlídli polovinu expozice - slepice, jezevce... Samozřejmě s běžnými ZOO ve velkých městech se to moc srovnávat nedá, ale jinak se nám taky moc líbila. A Dinopark ve Vyškově má u nás taky jedničku s hvězdičkou (kdo byl ve Vyškově, nechť se vyvaruje návštěvy Dinoparku v Praze, aby ušel zklamání).
    Tak hlavně, že se vám tam líbilo. Přeju krásné prázdnny!

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že ZOO jsme prošli opravdu celou (slepice jsme viděli, i králíky). Nám se právě líbilo, že tu mají taková "obyčejná" zvířata, protože kdyby ve všech ZOO měli slony, žirafy a opice, tak by to byla docela nuda. A navíc, kde dneska člověk může vidět krocany, mývaly nebo kunu?
    Dinopark byl docela zajímavý, v Praze prý je někde uvnitř, takže to musí být opravdu "umělé". Ale myslím, že nám jeden takový park bohatě stačil.
    Taky přeju pěkné prázdniny, bohužel dva měsíce volna už jsou pro nás pracující lid pasé...

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!