19. května 2012

Vzhůru na nový blog

Přesun z Bloguje.cz na Blogspot.com pomalu dokončen. Změna je život.

Myslím, že celý ten rozruch ohledně ukončení provozu Bloguje.cz pro mě byl pověstnou poslední kapkou. Už delší dobu jsem uvažovala o modernizaci nebo aspoň lehkém upgradu vzhledu svého starého webového zápisníku, jenže to vždycky ztroskotalo na nedostatku nadšení. A taky mi to připadalo jako plýtvání časem. Na něco, co zas až tak často nepotřebuju, protože už moc nepíšu. Navíc systém sám taky nenabízel moc inovací. Jaksi zakrněl. Nepamatuju se, kdy naposledy jsem v adminském blogu našla nějakou zajímavou novinku...

A teď tohle:
"Ukončení provozu Bloguje... nemůžeme garantovat odpovídající podmínky..."
V první chvíli to ještě vypadalo nadějně (viz nabídka Martina Malého), ale pak se ukázalo, že tak jednoduché to nebude (viz článek Michala Kubíčka). Nevydržela jsem a podobně jako Francesco Schettino opustila loď. Trpělivost došla. Tohle mě fakt neba...

Googloviny mám ráda, a tak po pěti letech (looney.bloguje.cz vzniklo v červnu 2007) jsem se rozhodla pro přesun právě sem.

Na bloguje to bylo fajn. Našla jsem tam i několik zajímavých lidí. Doufám, že se přesunou někam, kde je najdu :) Uvidíme (se).

Tak. Články zálohovány a nyní vzhůru do nové etapy blogování. Vítejte na looneycz.blogspot.com!

P.S. Vzpomínáme...
UPDATE Z 22. května 2012: Metodou "přískokem vpřed" obnovuji některé starší články. Díky za návod na import patří Tuleňovi.

4 komentáře:

  1. Průběžně budu importovat starší články z bloguje, ale jen ty vybrané...

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj ... máš tu někde něco jako RSS?

    OdpovědětVymazat
  3. Přihodila jsem do pravého menu položku Přihlášení k odběru, kdyby to nebylo použitelné, tak ještě zapátrám.

    OdpovědětVymazat
  4. je to použitelné :-) žádný problém

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!