4. listopadu 2009

Llanfai PG

Nechtěla bych bydlet v Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogochu...
Kam se hrabe naše Nová Ves u Nového Města na Moravě se svými 33 znaky. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch jich má 58! Tahle PODSTATNÁ informace se dnes objevila na serveru novinky.cz.
Úplně tak přebila fakt, že dnes byla vyvěšena témata diplomových prací na KGI UP; skutečnost, že se naštěstí neuškrábu k smrti, neboť doktorem předepsané prášky zabraly a vyrážka zmizela; radostnou zprávu spočívající v doručení kotle do nového bytu; zapomněla jsem dokonce na fraktálně geometrický úkol, a také to odvedlo mou pozornost od původně zamýšleného publikování fotek z minulé středy...
K těm fotkám. Pořídila jsem je v rámci seminární práce do hydrologie, která nese název Malé vodní nádrže a rybníky (25-113 Velká Bystřice) a je neskutečně, nepopsatelně a šíleně blbá, protože sem k ní nejen musela sepsat sáhodlouhé textové vysvětlivky (tímto děkuji spolužačce K.), objet a nafotit cca 20 chcáků v okolí (velké díky tatínkovi a autíčku), ale dnes k tomu všemu ještě bylo zadáno vypočítání milionu a jedné debilní hydrografické charakteristiky... Jediné štěstí, že počasí bylo minulou středu vcelku ucházející. Pěkný, barevný podzim. Žluté listí, modrošedá obloha, hnědé blatíčko,... Ve zbytku týdne bylo hnusně. Mokro. Deštivo. Podzimní polobotky stále na reklamaci. Čtvrteční odpoledne naštěstí přineslo radostnou SMS, v pátek pak mi prodavačka předala boty zcela nové. A na to všechno bych já pro samý Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch zapomněla...

6 komentářů:

  1. a u té poslední fotkyjsem si já vzpomněl, jak jsme tam letos příšerně zmokli při cyklovýletu ,-) ale pivko tam měli dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podzimní žáby jsou prý pěkně nevrlé;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gombo, u poslední fotky na tomhle webu nebo v celé galerii? Ať vím, zda na dobré pivko jet do Přáslavic nebo do Tršic :)

    Kamio, tenhle skokan opravdu nevypadal zrovna nejvstřícněji. Ale jinak s žábami nemám mnoho zkušeností.

    OdpovědětVymazat
  4. jeee, takhle ten podzim nevypada ani tak hnusne, ucourane, provlhle a vlezle podzimni...!
    BTW: obyvatel toho sahodouheho mestecka je mi lito, zvlaste pak pri vyplnovani formularu s trvalym bydlistem... :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!