19. prosince 2008

Co máte na ledničce?

Ledničkové galerie aneb Řetězovka, kterou jsem si opět nemohla nechat ujít.
Zahlédla jsem u Gomby zajímavou řetězovku. Dlouho tu žádná nebyla, téma mě zaujalo, takže jsem neváhala, popadla foťák a vzhůru do kuchyně.



Vzhledem k mojí magnetkové posedlosti je toho na ní celkem hodně. Na přední straně dárečky od rodičů - býk ze Španěl (Torro!), medvídek a kočička z Čech. Rozhlednu Větruši jsem dostala v Ústí nad Labem jako jednu z cen. Nechybí papíry na poznámky - propiska je v pohotovosti, přivázána ke kytaře.

Straně boční vévodí plakátek s dělníkem a lahví alkoholu s lidskou tváří. Upozorňuju, že žádný hlubší politický podtext to nemá. Červená krabička je koš na žvýkačky od Vodafone :) Pak tu máme pár pohlednic a přání od přátel, přehledný jízdní (ne)řád vlaků i autobusů a dole můj rozvrh (aktuálně na zimní semestr, přeškrtáno = splněno). Některé magnetky jsme dostali (hruštičku), jedna je z kešky (smajlík/mračník), jiné jsme koupili (banán, Ned Flanders byl v čokoládovém Simpson vajíčku).

Nuže,to je naše lednička, které strašlivě vržou dvířka, což aspoň brání tajnému nočnímu mlsání ;-mrk

9 komentářů:

  1. Ta tužtička je šikovná věc, vidím že to u tebe žije, zrovna tak, jako u nás :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tužkaje dobrý nápad :)
    jednu jsme mívali pod tím pejskem, ale furt mu padala ,-)

    OdpovědětVymazat
  3. Báro, žije. Každá jednotvárná bílá plocha musí zmizet :-hurónský_smajlík

    Gombo, mě pořád vrtalo hlavou, jak tu tužku na ledničku dostat, protože mít tam jen papír Nezapomeň nakoupita široko daleko žádné pisátko je velmi nepraktické. Pak mě napadlo propisku prostě nějak připevnit k magnetu.

    Mimochodem, v papírnictví jsem viděla propisky s magnety, které jsou na ledničku jak dělané.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem sem zabrousila na tu lednici a hle! ty máš rovnou i geomagnet! To budu muset napravit... :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Koš na žvýkačky od Voudafounu mám v práci:) To znamená, že máš Chilli-Čili. To Ti schvaluju! Tak je to spravne, bo to tak ma byt,botak je tospravne, jak to ma byt:))

    OdpovědětVymazat
  6. Hehe, my mame teda doma lednici holou, takze nema cenu fotit, ale kazdopadne zavidim ten rozvrh... Az teda na to rano ve ctvrtek, to vypadalo celkem hezky :)))...

    OdpovědětVymazat
  7. 2Gleep: Copak, copak, taky geocaching?

    2Kamio: Teď už nám dokonce ČiliChili bude chodit rovnou domů a nebudeme muset chodit každý měsíc sebrat jeden do prodejny ;-mrk

    2Wyder: No a to jsme ten čtvrtek měli jen čtyřikrát za semestr, heč!

    OdpovědětVymazat
  8. JJ taky, ale představovala jsem si to časově kapku jinak. S Vampírem není dost dobře možné stihnout jakoukoliv přípravu... Ale hledač je docela dobrej, už jsme jich spolu pár našli :-D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!