18. března 2008

Tentokrát obrazem

Dnešní reportáž ze sčítání cyklistů vystihuje následující obrázek. Prvních dvacet minut panovalo počasí, které znásobilo syndrom Barbory Škrlové tak, že určování pohlaví projíždějících cyklistů se rovnalo vyplňování tiketu Sazky. S tím rozdílem, že správnost je neověřitelná a výhru jsme dostali předem.

P.S. Po asi dvaceti minutách, tedy v 5,50, sněžit přestalo. V té chvíli mi PDA zahlásilo, že baterie jsou slabé a potřebují vyměnit. U symbolu baterky se objevil vykřičník. S obrovským úsilím však přístroj vydržel měřit až do osmi. Započítal i mužíka na kole s přídavným motorem (něco na způsob podomácku vyrobeného mopedu).

Po sněhu už v Olomouci není skoro ani památky...

4 komentáře:

  1. Tak do osmi vydržely baterčičky!Ahááá - já jel kolem po desáté a nikde nikdo, pusto prázdno :) Autem, pochopitelně. Přece se nenechám o(d)fouknout

    OdpovědětVymazat
  2. Gombo, já sčítám jen od 5,30 do 8,00. Takže chceš-li vidět podivné, šálou a kapucí obalené, Looneystvoření budeš si zřejmě muset přivstat. Upozorňuju ale, že ten pohled za to nestojí *sbekritickýsmajl*

    OdpovědětVymazat
  3. Chůdě! To bylo počasí, že by Looney na most nevyhnal! A koukám, že vyhnal... *soucítník*

    OdpovědětVymazat
  4. Počasí, že by Looney nevyhnal *řeht*A co teprve dnes? Dnes byla fakt pekelná zima! Ačkoli v pekle je vlastně hic, takže... Dnes byla zima jak na Plutu!!!
    Už nám naštěstí chybí jen jeden sčítací den. Pak se zaměřím na teplomilné brigády. I když přílišné teplo taky nemám ráda. Je to se mnou holt těžký.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!