16. prosince 2007

Vánoční stromek

A vo co de, doktore?
To je pořád nějakýho vyšilování kvůli vánočnímu stromku. A stopadesáti druhům cukroví. A vánočnímu úklidu. A nakupování dárků...
Razím heslo všeho s mírou. Takže žádný rozčilování. Vánoce mají být svátky klidu a pohody. Stejně tak předvánoční čas, ne? Takže se nebudu rozčilovat kvůli lidem, kteří utratí za dárky 13 000 Kč a zadluží se až na půdu, ani nad těmi, co vyráží s pilou do lesa. Jejich věc.

A co jsem to vlastně... jo, chtěla jsem ukázat fotku našeho loňského postmoderního (haha, že Milášššku?) vánočního stromečku. Ani chudáček uřezanej z lesa, ani živý v květináčku, tím méně umělohmotný. Loni jsme měli doma tohle.

Detaily stromku

Teda, pravda, v květináčku byl, ale moc už nám nerostl *mrk*. Letos nebudeme mít nic. Budou nám stačit stromky v domech našich rodičů... A dyť o tom setkávání s rodinou ty svátky jsou, ne?

A na závěr ještě jeden Murphy:
"Pokud vám stromeček z chodby nebo balkonu nikdo neukradl, za živého boha si nevzpomenete, kam jste schovali vánoční ozdoby. Najdete-li ozdoby, nenajdete už na chodbě nebo na balkoně stromeček."

update (+ 2 obrázky) dne 16.12. v 19,54

5 komentářů:

  1. Tyvado, Looney,......to je ale fakt suprovej nápad ten stromek!!!!!!!! *smích*

    OdpovědětVymazat
  2. DíkyAle musím se přiznat, že prapůvodní myšlenku na stromek složený ze svázaných větví, jsem převzala z nějakého časopisu. Výzdoba je pak čistě náš nápad.
    -> Pro ty, kteří to nezaregistrovali, tak po najetí kurzoru na druhý obrázek se vám odhalí detail spodní části stromku *mrk*

    OdpovědětVymazat
  3. no to je super napad. a koukam, looney, jakej je pekne rovne rostlej!!! zadnej krivak... *mrk*

    OdpovědětVymazat
  4. What´s up, doc? Až budu dr., tak ti to vysvětlím:D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!