30. srpna 2007

Komplikace

Z technickych duvodu se pokracovani zapisku z cest odsouva na neurcito. S tim nasim PC je zivot holt tezky...

[Looney-fone]

8 komentářů:

  1. To je ale hodně špatná zpráva (zaskočený smutník)

    OdpovědětVymazat
  2. Oj, to je teda zrada!

    OdpovědětVymazat
  3. A to to Milášššek neopraví... (fňuk fňuk)?

    OdpovědětVymazat
  4. Má se to tak, žeMiláššškův komp po zapnutí prsknul, vyhodil pojistky a přivolaný technik posléze konstatoval smrt (disky začoudily a odešly do křemíkového nebe...). Nové PC bude dodáno v úterý odpoledne. A jelikož můj notebůk má přístup k netu jedině přes Milášškův počítač, musím čekat. K narozeninám (v září) si ale přeju router, takže pak budu na výpadcích snad už nezávislá. Nyní píšu z univerzitní knihovny, bo tu to mám zadarmo.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrá zpráva pro vás!Abyste nebyli moc smutní, tak vás uklidním. Notebůk naštěstí funguje i bez netu, takže píšu den čtvrtý i pátý... Rodičové naštěstí mají kompjůtr i připojení v pořádku, takže k nim seběhnu a během víkendu tu bude další pokračování ;-mrk V PO a ÚT jdu na noční inventůru, takže se na pár dní odstěhuju do Olomouce a budu vás sytit prostřednictvím univerzitní knihovny a jejího accespointu. Zatím všechny mé milé čtenáře moc a moc zdravím, pá.

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám jen, že máte všechno zálohovaný a neztratili jste nějaká důležitá data...

    OdpovědětVymazat
  7. ahój, no to teda taky koukám :). v Kaunasu jsme taky byly, nocovaly jsme v klášteře Pažaislis ve stanech na zahradě, ale jinak vzpomínky na tohle město mi kalí dvě nemilé zkušenosti, které ale zase na druhou stranu byly jediné, které nás za celou cestu potkaly - nejdřív se do nás jednou docela peprně pustila řidička trolejbusu (v litevštině - až později nám nějaká ochotná paní mluvící anglicky vysvětlila, že se jí nelíbily naše batohy, které ve svém voze prostě nechtěla) - načež zavřela dveře a odjela s jednou holkou z naší výpravy, zatímco zbytek nechala trčet na zastávce. a pak na nás v tomhle městě pokřikovala mírně agresivně nějaká opilá partička, no ale to k cestování patří, že, a nic zásadního se vlastně nestalo :).

    BTW: krom cesty do Pobaltí nás spojuje ještě jedno - mně tento týden odešly v jeden den všechny hard-disky z počítače. takže všechno v háji, i záloha. možná to je nějaký pobaltský virus :).

    tak zdar, měj se a hodně štěstí s kompem, jsem zvědavá na zápisky z cest a fotky, můžem porovnat :).

    OdpovědětVymazat
  8. jinak zrovna 17. 8. jsme na Kurské kose byly taky, to si pamatuju naprosto přesně, protože jsem v ten den taky slavila svátek :). jely jsme nějakým linkovým autobusem ze Smiltyne do Nidy a pak se stavily na Agilos Kopa. žádnou českou výpravu jsme tam nepotkaly, vlastně ano, jednu a hned celý autobus - nebyli jste to vy? ten den mě úplně dostaly písečné duny. jantar jsme žádný nenašly, jen u stánků s turistickými suvenýry. takže gratuluju :)!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentáře!