20. dubna 2011

Hope Astronaut pokřtili CD

Olomoucká folk-rocková kapela Hope Astronaut vydala v dubnu své debutové album "Songs for Mirrors". Obsahuje sedm autorských písní a jeden speciální remix.

Křest alba proběhl včera, tedy v úterý 19. dubna 2011, v olomouckém Jazz Tibet Clubu. Členové kapely si toto místo nevybrali náhodou. Byl to právě tento klub, kde zhruba před dvěma lety zahráli vůbec poprvé, a od té doby se sem rádi vracejí.
Hope Astronaut v čele s písničkářem Tomášem Krejčiříkem, kterého doplňují spoluhráči Mojmír Havlík (elektrická/akustická kytara), Jan „Psychyn“ Sychra (basa), Radim Zetka (bicí), a v současné době také Kateřina Koutná (cello), včera zahráli bez kytaristy Mojka, jako hosta si však přizvali zpěvačku Zuzanu Mimrovou, kterou také můžete slyšet ve třech písních na albu. Nahrávku Songs for Mirrors pokřtil Tomáš Bayer (člen Narcotic Fields), autor remixu skladby Anyone Can Shine. Nálada ve slušně zaplněném Jazz Tibet Clubu byla výborná a posluchači si vyžádali přídavek.
Po Hope Astronaut vystoupila nová olomoucká kapela Noble Note a příjemný večer tak mohl pokračovat dál až do zavírací hodiny. V průběhu druhé poloviny večera také probíhal čilý ruch kolem prodeje placek a čerstvě pokřtěných cédéček (pod vedením Looney & Woody HA Merchandise crew :), a to včetně nezbytného procesu podepisování zakoupených hudebních nosičů.


Co dodat? Já tam byla, jedla, pivo pila... a cédéčka prodávala. Bylo to super! A protože nejsem žádná novinářka, natož novinářka hudebního charakteru, nezbývá mi teď než přidat adresy webů, kde si kluky můžete poslechnout:
* Bandzone,
* MySpace,
* Facebook.
Přeju dobrý zvuk a příjemný poslech!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentáře!